Конфликтът между Емануела и Ути прераства в истинска война тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Христо се превръща от най-харесвания Съквартирант в тотален аутсайдер сред участниците във VIP Brother след категоричния си отказ да участва в седмична мисия “Индийски сериал”.  Тази вечер от 20.00 ч. по NOVA зрителите ще видят как режисьорът на продукцията – Георги Торнев, ще продължи да убеждава актьора да вземе участие в сериала, но опитите му ще се увенчаят с неуспех. След един ден прекаран буквално на полеви условия, толерантността и разбирането на групата към Христо напълно ще се изчерпа и ще отстъпи място на гневни нападки към него. Съквартирантите ще го обсипят с въпроси и обвинения, а каква ще бъде неговата реакция и ще измисли ли изход от ситуацията, в която се намира, предстои да разберем.

Освен към Христо, звездите ще насочат своето недоволство и към Емануела, заради отнемането на мебелите и обидите, които певицата им отправи в състояние на афект. Ути ще поиска от Big Brother да отстрани певицата заради “нагло и просташко държание”. Еми няма да остане длъжна на готвача в Къщата и двамата ще преминат границата на добрия тон, разменяйки си изключително обидни реплики и квалификации. Вальо Михов също ще се включи на страната на Ути, отправяйки обвинения към Емануела, а дали мирът в Къщата е вече една много далечна илюзия, или Съквартирантите ще намерят сили да останат единни в този труден за всички момент, ще разберем тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg