Велизар Соколов – Заки и Юлиян Константинов са гостуващи членове на Съвета в новото шоу

В най-новото забавно музикално шоу "Пееш или лъжеш" днес по NOVA зрителите ще видят музикални таланти и убедителни имитатори, които ще провокират и заблуждават Люси Дяковска в изборa на дуетна половинка. 

Новата гост-звезда ще изпита своята наблюдателност и сценичен опит, отгатвайки кои кандидати пеят и кои лъжат в своите истории и демонстрации под светлините на прожекторите. В трудния избор известната музикална изпълнителка ще може да разчита на Съвета от професионалисти, които ще подложи под въпрос всяка поява. Към екипа на експертите този път ще се присъединят Велизар Соколов – Заки и Юлиян Константинов, които ще наблюдават всеки детайл в представянето на участниците и ще се опитат да дадат точния съвет на Люси. 

По темата

На сцената ще стъпят морски спасител, хорист и лауреат на конкурси, които мечтаят за своя звезден миг в "Пееш или лъжеш". В разнообразната палитра от участници в новото забавно шоу ще се появи дори и двойник на Селин Дион.    

Кои участници ще заблудят Люси Дяковска и кого ще избере тя за дуетна половинка в новогодишния концерт на NOVA? Ще помогнат ли съветите на гостуващите членове на Съвета или ще я подведат в избора й? Не пропускайте епизода на "Пееш или лъжеш" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.   

Актуални новини следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на "Пееш или лъжеш". Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди само в NOVA PLAY.