Биляна ще се изправи пред най-трудната дилема, а Виолета окончателно ще загуби контрол над ситуацията

Необикновена тренировка, придружена от снимки, цветя, пожелания и вълнуващи моменти, получи Националният отбор по художествена гимнастика – девойки, от актьорите Дария Симеонова и Димо Алексиев. Поводът за изненадата беше рожденият ден на една от талантливите състезателки Биляна Писова, която е сред големите фенове на "Откраднат живот" и от дълго време мечтае да се срещне с участниците в най-успешния медицински сериал в България. 

Още снимки вижте в галерията ТУК

По темата

"Най-важното е да бъдете заедно и да се подкрепяте. Хубавите неща са още по-приятни, когато ги споделяме с хората около нас", заяви Димо в разговор с младите почитатели.

"Един ден тези деца ще печелят олимпийски медали, а ние ще се радваме, че сме имали възможност да се запознаем с тях. Обичам да правя изненади – необходимо е само желание, за да направиш някого щастлив", разказа пред камерата на NOVA Дария, която заедно с Димо поднесе огромен букет на рожденичката в залата на младите надежди. На въпроса на отбора дали ще има трети сезон, актьорите загатнаха, че най-доброто предстои с още по-интересни развръзки. Димо и Дария също получиха изненада – част от оригиналната хореография, която отборът подготвя за предстоящи състезания. 

В епизодите тази седмица много от героите в "Откраднат живот" ще прекрачат границата във взаимоотношенията, преобръщайки собствените си представи за света и мястото им в него. След завръщането си Калин ще се сблъска с необратими промени в своето семейство. Разговорът с Евгения ще провокира Биляна да създаде версия за случилото се с Калин и Алекс, изправяйки се пред дилема за бъдещето на любимия й човек. Виолета Захариева ще достигне предела на емоциите, които ще я провокират да срине собствената си лаборатория. Докато наблюдава разрухата, съпругът й ще продължи да търси д-р Стилянова, която ще се опита да предпази сина си от миналото. 

Дали Биляна ще признае причината за своите терзания? Ще изплува ли Виолета на повърхността и какви ще бъдат причините за тоталната загуба на контрол? Не пропускайте "Откраднат живот" от вторник до четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.      

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново само в NOVA PLAY.