Вижте какво споделиха гимнастичките в социалните мрежи!

В четвъртък вечерта 14 000 души аплодираха "златните момичета" в едно от последните им излизания на сцената. Часове след емоционалния спектакъл в зала "Арена Армеец" гимнастичките, които донесоха на страната ни общо 81 медала, благодариха на публиката за любовта и подкрепата и на всички, без които техният бенефис нямаше да бъде реалност. 

МИРОЛЮБА БЕНАТОВА ПРЕДСТАВЯ: ГИМНАСТИЧКИ В ПЕНСИЯ​

Цветелина Найденова написа в Instagram след шоуто: "Един невероятен ден в моят живот! Благодаря ви мили хора,че за пореден път показахте уважение и любов към нас!!!"

Любомира Казанова - единствената бронзова медалистка от Рио де Жанейро, която продължава да се състезава за България, написа в Instagram: 

"Tова беше най-невероятното ми преживяване някога! Изключително съм благодарна на хората, които направиха този бенефис, без които нямаше да бъде това шоу, което всички вие видяхте вчера! Благодарна съм, че макар и на последната права имах честта да бъда част от този уникален отбор, който безкрайно обичам и искам безкрайно да благодаря, че ме приеха така топло и ми помагаха във всичко. Те са моето семейство, моите най-добри приятелки и страшно много ще ми липсват! А с този бенефис се надявам да си дадем един силен старт и в следващия олимпийски цикъл да пълним залите така както вчера, и да ви караме още повече да се гордеете с родината си". 

 

Ей хора, това беше най-невероятното ми преживяване някога! Изключително съм благодарна на хората, които направиха този бенефис , без които нямаше да бъде това шоу, което всички вие видяхте вчера! Благодарна съм, че макар и на последната права имах честта да бъда част от този уникален отбор, който безкрайно обичам и искам безкрайно да благодаря , че ме приеха така топло и ми помагаха във всичко. Те са моето семейство, моите най-добри приятелки и страшно много ще ми липсват! А с този бенефис се надявам да си дадем един силен старт и в следващия олимпийски цикъл да пълним залите така както вчера, и да ви караме още повече да се гордеете с родината си! 🙏🏻🍀❤️🌟

A photo posted by Lyubomira Kazanova 🌹 (@bubollinaa) on

Цветелина Стоянова сподели снимката, която публикува и приятеля й Александър Любенов публикува в социалните мрежи. 

 

❤️

A photo posted by Malvina Stoqnova (@malvinka137) on

Всичко за бенефиса на момичетата вижте ТУК, a СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Още от "Миролюба Бенатова представя" гледайте ТУК.