Д-р Хинова и д-р Мазов в любовен дуел в МБАЛ "Св. Кирил", Калин спасява пациенти от отровна змия

Нови изпитания, интриги и машинации в борбата за надмощие ще завладеят МБАЛ "Св. Кирил" в предстоящите епизоди на "Откраднат живот" от вторник до четвъртък от 21.00 ч. по NOVA. Бременността на Биляна ще бъде подложена на риск, който ще се превърне в сериозен случай за семейството и колегите й. 

Разделена между майчинската загриженост и желанието за власт, Виолета ще покаже за пореден път силата на своя характер в безмилостната битка за лабораторията. Захариев ще включи в действие и последните компромати от живота на съпругата си, които да унищожат напълно професионалния й път. Намесата на общинския представител Антонов и развоят на последвалите събития на свой ред ще изненадат Виолета и Петър.

След раздялата с д-р Мазов д-р Хинова ще се опита да разбере колко дълбока всъщност е връзката между Кръстева и Генадиев. Д-р Хинова ще се впусне в импровизиран флирт, който ще провокира доскорошната й половинка.

Наталия ще започне да среща все по-често майка си в коридорите на болницата, преживявайки болезнено миналото си. Истинската дилема ще бъде предизвикана по време на откровен разговор със сестра й, която ще сподели застрашаващ живота й проблем. Калин ще се впусне в търсене на отровна змия, застрашаваща живота на пациентите, докато негови колеги ще се превърнат в главни герои на криминална история с неясен край.

Какво ще се случи с детето на Биляна и Алекс? Ще успее ли Виолета да задържи позициите и лабораторията си в болницата? Какво ще научи Наталия от сестра си? Не пропускайте епизодите на "Откраднат живот" във вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч по NOVA. 

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново само в NOVA PLAY.