Двубоят ще бъде част от “Нощта на шампионите”, която ще се излъчва от 20.00 ч. по DIEMA SPORT и онлайн на GONG PLAY

Изгряващите скандинавски звезди Тим-Робин Лихауг и Ото Валин потвърдиха, че ще се включат в подгряващата част на боксовата галавечер в "Арена Армеец" на 3 декември, когато Кубрат Пулев ще се изправи срещу Самюел Питър в двубой за интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA) в тежка категория. “Нощта на шампионите” ще се излъчи от 20.00 по DIEMA SPORT, част от пакета на DIEMA EXTRA и онлайн на GONG PLAY.

24-годишният Лихауг от Берген, Норвегия се завръща на ринга за първи път от мача си срещу световния шампион в средна категория Артур Ейбрахам и с нетърпение очаква да покаже уменията си на живо пред 15-е хиляди фена в българската столица. Пътят си към победата той ще търси в сблъсък с унгареца Герго Хорват.

"Страхотно е да имам шанс да се бия пред толкова голяма аудитория", каза Лихуаг. "Нямам търпение да покажа на феновете на какво съм способен. Опонентът ми има приличен опит зад гърба си, но аз съм в добра кондиция и ще съм готов да посрещна всичко, което ми поднесе".

Ото Валин, непобедимият шведски гигант от Сундсвал и бивш спаринг партньор на Кубрат Пулев, е не по-малко развълнуван от предстоящия си сблъсък с бразилеца Рафаел Зумбано Лав.

"С нетърпение очаквам да се бия в такова голямо шоу", каза той. "Зумбано Лав е силен противник. Гледал съм го – изправял се е срещу сериозни противници като Шанън Бригс, Ерик Молина и Чарлз Мартин, така че мисля, че ще ме поизпоти, но съм уверен в себе си. Просто искам да победя и да изглеждам добре, докато го правя!".

Не пропускайте “Нощта на шампионите” и двубоя между Кубрат Пулев и Самюел Питър, на 3 декември , събота от 20.00 ч., в HD качество на живо в ефира на DIEMA SPORT  и на платформата GONG PLAY. Билетите за "Нощта на шампионите" се разпространяват в мрежата на www.eventim.bg.