Не пропускайте премиерния епизод тази вечер от 21.00 ч.

Емоционални моменти и душевни изпитания ще съпътстват героите на "Откраднат живот" в епизодите тази седмица – във вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA. Болката от загубата на детето на Биляна ще се превърне в тема на разговор както за семейството й, така и за екипа на болницата. Именно нероденото дете ще задълбочи отношенията на Биляна и д-р Стилянова, която ще продължи умело да пази своя син от обкръжението. 

По темата

Виолета ще се окаже в центъра на нова схема с деца – това ще бъде и последната необходима стъпка за съпруга й, търсещ поредни компромати в личния й живот.

Признание в професионалния си път ще се получи проф. Генадиев, който ще бъде номиниран за успешната си дейност. Наталия ще опита да разгадае причината за изблиците на Калин, а проф. Камбуров ще се превърне в решаваща фигура за една от най-големите тайни в МБАЛ "Св. Кирил".   

Към интересните медицински казуси ще бъде добавен и случай на наследствен ангиоедем, който ще предизвика неочаквани ситуации в болничното отделение. "Това заболяване е изключително рядко – в България има едва 100-150 души, които имат такава диагноза", разказват от екипа на най-успешния медицински сериал у нас. 

Дали Биляна ще види най-после детето на Галя и Петър? Ще се намеси ли проф. Камбуров в съдбата на някои от най-скъпите му хора? Не пропускайте новите епизоди на "Откраднат живот" от вторник до четвъртък от 21.00 ч. по NOVA. 

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново само в NOVA PLAY.