Репортерът на Новините на NOVA - в интервю за сп. HELLO!

"Сама си се тормозя абсолютно за всичко. Винаги имам чувството, че задачата, която съм свършила, е можела да стане и по-добре”. Това казва в интервю за сп. HELLO! Репортерът на Новините на NOVA Надя Ганчева.

От списанието разкриват: „От срещата ни с Надя Ганчева можем да твърдим със сигурност, че не само косата й е с огнен цвят. Ако трябва да обобщим излъчването й с една дума, то тя би била - стихия! По коридорите на NOVA и в ефир Надя е криминален и съдебен репортер, но извън работата се занимава с далеч по-приятни дейности, които отразяват цветния й образ. Стресът и напрежението също не са й непознати, но са част от необятната й емоционалност.”

Може би точно заради това след шест години прекъсване Надя решава да продължи магистратурата си по международна сигурност и да доведе и този важен за нея етап докрай.

Репортерката признава, че пренася проблемите си от работата и в личния живот. "Дори когато си тръгна, се случва да ми се обаждат след това по 4-5 пъти, което на практика означава, че аз продължавам да бъда на работа."

В резултат на което неведнъж прекарва вечерите си в служебни телефонни разговори. Няма ситуации, при които красавицата с огнен темперамент да избере да премълчи истината. За личния й живот важи същото.

Понякога я смятат за груба, но тя вярва, че истината спестява доста недоразумения. "Много по-добре е да те смятат за лош и да казваш това, което мислиш."

Надя говори и за мъжа до себе си: "До мен има прекрасен човек, с когото сме много еднакви по характер, което понякога е проблем, но е добре да има някой, който разбира всичко, което ти се случва." Той също работи в журналистическата сфера и благодарение на нея се срещат. От две години са заедно, но Надя няма потребност и не обича да говори за това. "Или си намираш човек, с когото си, или не го откриваш. За щастие аз съм го срещнала." Обича да прави изненади, когато ги смята за удачни, но решава да ни разкаже за последната изненада, която нейният приятел й прави. "Сдобих се с куче! Той беше категорично против, защото нямаме време. Малко преди рождения ми ден през септември ми беше сърдит цял ден. Аз се прибрах побесняла, защото не разбирах за какво ми се сърди. Той ме посрещна с думите: "Трябва да поговорим. Не вървят нещата - те невинаги са такива, каквито ги очакваме", а аз бях подготвена за скандал и започнах да мисля какво се е случило, за да му отвърна с железни аргументи. Изведнъж той излезе от другата стая с едно йоркширче и аз щях да припадна." Оттогава имат Рамзес, който вече е на 4 месеца и половина. И така успяват да намират време и за домашния си любимец.

Цялото интервю с Надя Ганчева четете в списание HELLO!