След избора на Йорданка Христова във финалното предаване тази вечер, гост-звезди и участници ще се отправят към големия Новогодишен концерт на 31 декември

“Изпитваме удовлетворение и сме горди, че имаме възможност първи да участваме в шоу, което никой досега не се е осмелил да направи в България“, разказаха Мария Игнатова и Ненчо Балабанов пред камерата на "Събуди се". Броени часове преди избора на Йорданка Христова, водещите на най-новото забавното музикално шоу на NOVA споделиха своите вълнуващи моменти в новото за Европа предаване, което спечели хиляди почитатели още с първия си епизод. На “новия Хамлетовски въпрос“ Ненчо и Мария отговориха, че е по-трудно да лъжеш за певческите си умения, отколкото да си истински певец.

Тази вечер от 20.00 ч. по NOVA  феновете на “Пееш или лъжеш“ ще проследят избора на Йорданка Христова, която ще остави доверието настрана в опита да отсее талантливите кандидати от умелите имитатори във финалното седмо издание на шоуто. Кой от кандидатите ще спечели сърцето на Йорданка Христова и дали примата на българската естрада ще се отправи към Новогодишния концерт с истински певец или с майстор на подражанието ще разберем довечера.

Големият финал на предаването ще бъде в самата Новогодишна нощ, когато в празнична атмосфера ще прозвучат емблематични български песни, изпълнени от формираните в “Пееш или лъжеш” седем звездни дуета. “По време на концерта един от участниците, които нямат вокални данни, ще пропее“, загатва Мария Игнатова, допълвайки шеговито, че в концерта на Нова година ще се случат чудеса.

Не пропускайте избора на седмата гост-звезда в шоуто Йорданка Христова тази вечер в 20.00ч. по NOVA и специалният Новогодишен концерт на 31 декември от 20.00 ч. 

Какъв избор ще направи Йорданка Христова? Ще се довери ли на интуицията си в подбора на дуетна половинка? Не пропускайте "Пееш или лъжеш" тази неделя от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за предаването "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY