Гледайте семейната комедия "Космически приятели" днес от 13.00 ч.

Неустоимите кученца на Дисни се завръщат в ново приключение в семейната комедия "Космически приятели" днес от 13.00 ч. по NOVA. Лентата е трета част от историята на най-известната екранна кучешка династия, която проследява съдбата на наследниците на ретривъра Бъд – известния със спортните си способности четириног любимец на децата през 90-те години.

В "Космически приятели" Буда, Бъдърбол, Роузбъд, Бидоуг и Мъдбъд се отправят на пътешествие,  което ще ги отведе там, където никое друго куче не е стъпвало – Луната. Кученцата решават да придружат собственика на Буда – Сам, по време на ученическата му екскурзия до космическия център на НАСА. Петимата се скриват в училищния автобус. Те проникват в базата, като успяват да се качат на совалката, за да я разгледат, но инцидентно са изстреляни в космоса. 

С помощта на няколко нови космически приятели, "извънземното" приключение се превръща от малка крачка за кучето в огромна стъпка за кучешкия вид. Придвижвайки се със скоростта на светлината, четириногите симпатяги, заедно с двамата им нови приятели – Спутник и Гравитация, трябва да дадат най-доброто от себе си, за да кацнат на Луната и да се върнат обратно на Земята.

Не пропускайте комедията "Космически приятели" днес от 13.00 ч. по NOVA.