Драгомир Симеонов е водещ на риалити предаването "Дом за всеки"

NOVA ще изненада зрителите с ново за българския ефир предаване още в първия месец на годината, с което най-голямата медийна компания продължава стратегията си всеки сезон да предлага на зрителите иновативни проекти. 

Един град и един водещ, двама агенти и двама клиенти. И един съвсем кратък срок, за да намерят "Дом за всеки". Най-новият формат на NOVA ще разкрие тайните на имотния пазар, ще даде ценни съвети при намирането на нов дом на възможно най-добра цена – ситуация, в която повечето хора са изпадали поне веднъж. Продуцент на предаването е "Телеман". Драгомир Симеонов ще е водещ, а двама агенти с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти в България ще се състезават кой ще предложи по-добри условия и оферта. И понеже всеки има нужда от дом – екипът на предаването е твърдо решен да открие "Дом за всеки" – от 30 януари в 21.00 ч. по NOVA. 

"Предаването показва как обикновени хора си търсят имот, обединени от необходимостта да открият нов дом. Нашата цел е да им предложим най-доброто, на най-добрата цена. При нередност или пропуск всеки от агентите ни има право да глоби колегата си с процент от комисионната му и така на практика комисионната за участниците в предаването в крайна сметка отпада. С "Дом за всеки" искаме да променим и нагласите на българите към имотния пазар, който в момента преживява истински ренесанс", разказа Драго Симеонов в "Здравей, България" по NOVA.  

Да откриеш желаното жилище е мисия... почти невъзможна. Търсенето започва от София, защото интересът към столицата е огромен, предлагането – в пъти по-слабо, изискванията и ограниченията – наистина много. В условия на жестока конкуренция печелят само най-добрите и бързите, както и тези, които имат страхотен екип зад гърба си. Водещият на предаването Драго Симеонов като виден познавач на софийските потайности ще е най-верният помощник на търсещото семейство, а двама от най-добрите експерти в бранша ще влизат в пряк двубой за всеки клиент, в който печели по-добрата оферта. 

Много забавни моменти в лабиринта на имотния пазар и нелеката борба за желаното жилище в сърцето на града очакват зрителите на NOVA. Гледайте "Дом за всеки" от 30 януари от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете в уебсайта на NOVA и във Facebook страницата на предаването