Гледайте комедията "Опашати сватовници" от 20.00 ч. и премиерния екшън-трилър "Заразно зло: Възмездие" от 22.00 ч. по NOVA

Вълнуващи приключения, смях и добро настроение ще предложи филмовата програма тази вечер. Кино маратона откриват животните в зоопарка, които са верни приятели в комедията "Опашати сватовници" от 20.00 ч. по NOVA. Филмът разказва за милия и внимателен Грифин, който е пазач в зоологическа градина. Той обаче няма късмет в любовта и е готов да смени работата си, за да си намери приятелка. 

Животните в зоопарка обожават своя пазач и затова решават да му разкрият, че умеят да говорят. Опашатите сватовници започват да учат Грифин на правилата на ухажване в животинския свят, за да му помогнат да открие жената на живота си.

По темата

Съботната кино вечер продължава с премиерния екшън-трилър "Заразно зло: Възмездие" от 22.00 ч., когато светът се превръща в арена на най-епичната битка. В продължението на култовата поредица Пол У. С. Андерсън. отново поверява главната роля на Мила Йовович, чиято героиня Алис е последната и единствена надежда на човечеството. 

Не пропускайте филмите тази вечер – комедията "Опашати сватовници" от 20.00 ч. и премиерния екшън-трилър "Заразно зло: Възмездие" от 22.00 ч. по NOVA.