Кулинарното съзвездие през първата седмица в състав Евелина Павлова, Надя Иванова, Тереза Маринова, Тити Папазов и 100 Кила ще накара да забравим за диетите

Евелина Павлова, Надя Иванова, Тереза Маринова, Тити Папазов и Явор Янакиев – 100 Кила са домакините, които тази седмица ще накарат зрителите да сложат край на диетите. Седмичната кулинарна фиеста залага на принципа "три в едно" – вкусно на небцето, приятно за очите и весело за душата. Не пропускайте "Черешката на тортата" – тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още снимки вижте в галерията ТУК

Евелина Павлова ще вдигне летвата още в понеделник, когато ще посрещне групата в столично заведение, където ще дели кухнята с един от най-добрите шеф готвачи у нас. Вярна на себе си и обичта си към България, тя ще заложи на традиционната нашенска кухня и уханието на родните подправки.

По темата

Вторник идва със серия от кулинарни изненади, подготвени от Надя Иванова, която ще посрещне гостите си в любимия си ресторант. Нейният ангел-хранител в кухнята ще бъде Гелето. Дали основното блюдо от конско месо ще кореспондира на революционната зелена салата с ягоди и кулинарния авантюризъм на гостите, зрителите ще видят във вторник вечер.

В сряда Тереза Маринова за първи път ще отвори дома си за телевизионни камери специално за "Черешката на тортата". Пъстрото меню и интересната изненада за нейните гости ще поддържат настроението в телевизионната вечер.

Тити Папазов проявява спортен хъс, с който показва, че дисциплината и концентрацията могат да компенсират липсата на кулинарни умения. Той ще разчита на напътствията на професионален готвач, затова кани групата в ресторант. Дали сполучливият вкус на приготвените от Тити сърми или разказите за пакостите от училище ще ни накарат да милеем по отминалото?

По традиция петък вечер е време за купон, дори когато си поканил приятели на вечеря. Затова и Явор Янакиев – 100 Кила ще посрещне гостите си в столичен клуб. Менюто му е не по-малко колоритно от самия него. Ще рапира на омарите, докато ги приготвя, и е сигурен, че ще обере аплодисментите.

Кой ще е кулинарният победител и още какви изненади предстоят, не пропускайте "Черешката на тортата" от 23 януари – всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуалните новини следете във Facebook страницата, както и във Vbox7.com канала на предаването. Всички епизоди можете да откриете и в NOVA PLAY.