Новинарският уебсайт е с обновена визия и предлага нови функционалности на потребителите

Новинарският уебсайт DarikNews.bg, част от портфолиото на най-голямата дигитална медийна и технологична компания в България – Нетинфо, предлага изцяло нов дизайн, функционалности и удобства за своите потребители в началото на 2017 година. Нововъведенията в един от водещите новинарски сайтове в българското уеб пространство са съобразени с последните тенденции в потребителското търсене и потребление, за да могат посетителите още по-бързо и лесно да се информират за случващото се в България и света.    

В обновения DarikNews.bg новинарското съдържание е структурирано много по-добре отпреди, така че с отваряне на началната страница всеки може веднага да се информира за последните новини от България и света. Запазената марка на DarikNews.bg – авторските регионални новини, продължават да са основен фокус в уебсайта. Благодарение на репортерите в различни региони в цялата страна в нея посетителите могат да намерят най-актуалната информация за 18 града в страната. 

Оптимизираната мобилна версия, както и акцентът върху развлекателните новини са сред останалите подобрения в DarikNews.bg. Уебсайтът предлага и аудио варианти на новинарските емисии на Дарик радио, както и достъп до най-важните новини в останалите уеб платформи от портфолиото на Нетинфо и Нова Броудкастинг Груп – Nova.bg, Edna.bg, Vesti.bg и Gong.bg.

Новинарските сайтове в портфолиото на Нетинфо и Нова Броудкастинг Груп – Nova.bg, Vesti.bg и DarikNews.bg, показват отлични резултати. По данни, предоставени от Gemius за декември 2016 година, близо 1,5 милиона е броят на уникалните потребители, които са използвали новинарските уебсайтове на групата през настолен компютър или лаптоп.