Тази неделя в "Комбина" от 17.00 ч. очаквайте изповедта на вдовицата на Митко Цонев

В предаването "Комбина" тази неделя по NOVA ще гостува Татяна Дончева. Само ден след като служебното правителство излезе с резултатите от ревизията на кабинета "Борисов 2",  желязната дама в българската политика застава пред Лора Крумова с първи коментари на изнесените данни и кошмарите в политическата кухня.

Във важен момент от живота си централен гост в предаването ще бъде Магърдич Халваджиян.

Седмицата, която той осъди Волен Сидеров за обида и уронване на престижа, само ден след като е навършил 50 години и малко преди старта на едни от най-успешните си формати "Като две капки вода", Халваджиян ще приеме поредното предизвикателство – да бъде гост на Лора Крумова. Очаквайте един разговор за равносметките, нюансите в живота и политиката като начин на употреба.

Тази неделя в "Комбина" Миролюба Бенатова представя историята на две български момчета, които покориха световните пазари. Те са пораснали хакери. Историята на Наков и Тенчев – гениите в програмирането, които направиха университет.

Спомени за една голяма любов и разкази за едно вечно приятелство – това е историята на актьорите Марта Вачкова и Владимир Пенев. Звездната двойка ще гостува при Галя Щърбева, за да разкаже за изборите в живота и общия път.

Вдовицата на журналиста Митко Цонев ще отвори вратите на общия им дом, за да разкаже за най-хубавите и най-трудните моменти от съвместния им живот. Очаквайте една безпощадна изповед на Мариана Цонева в момент, в който животът трябва да продължи. 
 
Гледайте Лора Крумова в "Комбина" с Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев – в неделя от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.