Не пропускайте старта на "Като две капки вода" на 27 февруари от 20.00 ч. по NOVA

Зрителите могат да очакват ударно начало на пети сезон на "Като две капки вода" следващия понеделник, 27 февруари, от 20.00 ч. по NOVA. Това заяви пред "На кафе" продуцентът на шоуто за преобразявания Магърдич Халваджиян. Шоуто е толкова добре измислено от самото начало, че трудно може да се подобри, коментира още той. 

В петия сезон зрителите могат да проследят преобразяванията на певиците ДесиСлава и Михаела Маринова, които са сред първите обявени участници. "Бях много изненадана от поканата, защото досега съм участвала в изцяло музикален формат. В "Като две капки вода" обаче освен пеене ще трябва да покажа и актьорска игра", заяви Михаела Маринова. Тя отбеляза още, че в компанията на останалите участници ще се мотивира да даде най-доброто от себе си. 

Снимки от пресконференцията на "Като две капки вода" вижте ТУК

По темата

ДесиСлава на свой ред подчерта, че "Като две капки вода" е нейно любимо предаване. Певицата разказа, че още като ученичка е разбрала, че може да преправя гласа си, а една от първите й имититации е била на Росица Кирилова. Какво още разказаха двете изпълнителки вижте във видеото от "На кафе".

Не пропускайте старта на "Като две капки вода" в понеделник, 27 февруари, от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването.