Първата българска романтична комедия стартира в ефир на 8 март от 21.00 ч. по NOVA

Стефка Янорова, Краси Ранков и Радина Боршош също са част от най-новия български сериал на NOVA "Ние, нашите и вашите". След обявеното екранно семейство на Елена Петрова и Кирил Ефремов продуцентите разкриват още от героите на романтичната комедия, която ще стартира в телевизионния ефир на 8 март от 21.00 ч.

Зрителите ще видят Ранков в ролята на Зорко, брат на Христо (Кирил Ефремов). "Героят ми е стар ерген и се стряска, когато види хубава жена. Голям кулинар и зевзек е и малко завижда на брат си – това ще е причината често да са скарани. Със сигурност хората много ще се забавляват с него. Според мен в повечето големи фамилии има по един Зорко, а някъде може да е и Зорка", разказва с усмивка Краси.

По темата

Най-добрата приятелка на Лили (Елена Петрова) е Светла (Стефка Янорова) – заместник-директор в училището, строга, с непоклатим авторитет. "Героинята ми е жена на място. Ще я видите да казва това, което мисли, без да се притеснява от реакцията на другите. Светла има голямо чувство за хумор и макар да са приятелки с Лили, понякога ще завижда за щастието й. Както в сериалите, така и в реалността животът на другите често е по-интересен", разказва Стефка.

След като изгря в българската кино продукция "Маймуна", Радина Боршош ще направи и своя дебют на малкия екран, снимайки се в сериал. Зрителите ще я видят в ролята на Деси, една от дъщерите на Лили (Елена Петрова). "Деси е мълчалива и често обвинява майка си. Не е щастлива, че се е разделила с приятеля си в Гърция, а и баща й й липсва. Сигурна съм, че доста момичета на тази възраст ще се припознаят в нея – независимо дали родителите са разделени или не, децата винаги се бунтуват, особено когато са на 17", допълва Радина.

Първата българска романтичната комедия "Ние, нашите и вашите" стартира на 8 март в 21.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини ще откриете в уебсайта на NOVA и във Facebook страницата на сериала.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си