Гледайте "Аз обичам България" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Водещата на "Аз обичам България" Евелина Павлова провокира зрителите на "На кафе" с игра по повод старта на най-родолюбивото предаване тази вечер от 21.00 ч. по NOVA. В надпреварата се включиха двамата капитани на отборите Андрей Слабаков и Юлиан Константинов. Как се справиха с играта вижте във видеото.

Празничният първи епизод на "Аз обичам България" тази вечер събира два звездни отбора. Честта на телевизията ще брани четата на Андрей Слабаков, съставена от едни от най-разпознаваемите лица на медията – Ани Цолова, Виктор Николаев и Богомил Грозев. В отбора на Юлиан Константинов ще се изявят музикалните легенди на няколко поколения – Орлин Горанов, Тони Димитрова и Михаела Филева.

По темата

Още снимки вижте в галерията ТУК

"Това е предаване, което се гледа със сърцето, а не с очите", разказа Евелина Павлова. Водещата призна, че екипът на "Аз обичам България" също много се вълнува за празничното издание за Националния празник.

Не пропускайте "Аз обичам България" тази вечер от 21.00 ч. само в ефира на NOVA. 

Интересни новини, игри и изненади, свързани с най-българското шоу, можете да следите и на официалната страница във Facebook.