Със сватба на 8 март в 21.00 ч. ще стартира романтичната комедия “Ние, нашите и вашите“ по NOVA

Елена Петрова, която ще зрителите ще видят в ролята на Лили в “Ние, нашите и вашите“, облече отново булчинска рокля и се омъжи за Кирил Ефремов – в ролята на Христо в романтичната комедия, която стартира на 8 март от 21.00 ч. по NOVA.

Снимки от телевизионната сватба може да видите ТУК

Сватбата на двамата се състоя в присъствието на петте им екранни деца, братът Зорко (Краси Ранков), приятелката Светла (Стефка Янорова) и разбира се тъщата (Величка Георгиева). Снимките бяха в истинска църква, близо до София, а в ролята на свещеник влезе Игор Дамянов, който изгря в “Пееш или лъжеш“ в оригинален дует с Криско.

“Сватбата е основен момент за началото на сериала. По време на церемонията зрителите ще имат възможност да се запознаят с всички главни герои и да проследят отношенията между тях. Разбира се, всичко това ще бъде поднесено с много усмивка! Надявам се и хората да се забавляват“, споделя режисьорът Димитър Гочев.

“Винаги е приятно да си булка, дори и само заради снимките. Новият ми съпруг е много мил и успява да ме разсмее. Надявам се и децата да започнат да се разбират, все пак вече официално сме семейство“, споделя с усмивка Елена Петрова.

“Разчитах тъщата да хване букета и да я пратим някъде на меден месец, но уви… Иначе ми е изключително приятно Елена да ми е съпруга и мисля, че хората ще ни видят в друга светлина в този сериал. Сигурен съм, че ще донесем повече усмивки по лицата на зрителите“, допълва Кирил Ефремов.

Какво точно ще се случи на сватбата, как ще бъде представено семейство Иванови, кой ще ръси със сол вместо с ориз, ще има ли меден месец и кой ще хване букета от булката - ще стане ясно в новия български сериал “Ние, нашите и вашите“ на  8 март, 21.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини ще откриете в уебсайта на сериала и във Facebook страницата на сериала.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си