Дъщерята на Албена Чакърова в "Говори с Ива"

Звездата на София Джамджиевa изгрява в предаването "Пееш или лъжеш”, където блесна с гласа си, с присъствието и енергията си. В момента участва в предаването "Като две капки вода”, където прави страхотно появяване още в първия си миг.

"Въобще не съм си представяла, че ще ме поканят в шоуто за преобразявания. Мъжът ми се обади един ден и ми каза "Канят те да участваш в "Като две капки вода", разкри София Джамджиевa.

"В "Пееш или лъжеш" попаднах пък благодарение на една моя приятелка Мария. Тя ми се обади и ми каза, че отива на един кастинг и ме покани да отида с нея за подкрепа. Нищо не съм очаквала. За мен беше едно изживяване, което да ме откъсне от ежедневната рутина", разказа актрисата.

Целия разговор на Ива Софиянска - Божкова със София Джамджиевa гледайте във видеото.

Не пропускайте превъплъщението на София Джамджиева като Кайли Миноуг в “Като две капки вода“ този понеделник  от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.

За още новини харесайте страницата на Новините на NOVA във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.