На 21 и 22 март ще се проведе бизнес форумът и изложение “За ТУРИЗМА 2017” в Бургас

Стартът на летния туристически сезон наближава и подготовката на всички хотели и заведения започна с пълна сила. За да бъдат в крак с последните новости и тенденции в бранша, собствениците на обекти могат да сверят часовниците си с продуктите и услугите, предлагани от участниците в изложението – договаряне и бизнес форум  “За ТУРИЗМА 2017”, който ще се проведе на 21 и 22 март в Експозиционен център  “Флора“ в Бургас. Организатор на събитието е Експо Тим ООД в партньорство с Община Бургас и Експозиционен център  “Флора”.

Сред участниците са фирми, които ще предложат на клиентите и посетителите интересни възможности, за да обзаведат и реновират своите обекти или да заредят  заведенията си. Единадесет са компаниите, които се занимават с проектиране, строителство, обзавеждане на туристическите обекти и консумативи, а осем предлагат професионално и барово оборудване. В изложението ще участват и компании, чиято дейност е в областта на компютри и софтуерни продукти, системи за сигурност, иновативни решения, храни и напитки, работни и специални  облекла и реклама.

Освен изложението, тази година посетителите могат да се включат в панел с лекции по актуални проблеми в туризма и презентации на фирмите участници. На 21 март програмата ще започне с представяне на най-добрите дигитални практики за туристическия бранш и как бизнесите в този бранш да се възползват от платформата AdWise. Лектори ще бъдат Николай Георгиев и Кристина Сивилова от Нетинфо. По време на панела Велизар Величков, търговски директор на Grabo.bg, ще запознае участниците с новите канали за резервации в България. Той ще представи новият сайт за настаняване Nastani.bg - част от Grabo.bg и Nova Broadcasting Group.

На 22 март Агенция по заетостта ще предложи готови и обучени кадри за очаквания силен туристически сезон и ще представи лекция на тема - „Национални планове за действие по заетостта 2017”, а след това всички участници ще могат да наблюдават кулинарни демонстрации на учениците от Професионална гимназия по туризъм "Проф.д-р Асен Златаров", които ще покажат уменията си в сладкарството и карвинга.

Повече информация за събитието можете да откриете тук