Забавната история на семейство Иванови продължава два пъти в седмицата – сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA

"Ние, нашите и вашите" вече има свое собствено музикално парче "До вчера бяхме деца". Песента е написана специално за романтичната комедия от Ангел Ковачев, който доби популярност в първия X Factor в дует с Моисей. След като през 2015 г. двамата се разделиха и всеки пое по своя път със солова кариера, през месец май се очаква Ангел да издаде своя първи самостоятелен албум.

"Много е различно да работиш по зададена тема. Наложи ми се да нарисувам една картина с музика, а не отражение на вътрешния ми свят, както съм свикнал да работя. Трябваше три пъти да пренапиша музиката и текста, за да уцеля това, което продуцентите търсеха. Накрая се получи доста свежо парче и пасва идеално", разказва Ангел. "През цялото време имах възможност да гледам сцени от филма, които ми помогнаха да усетя духа и посоката на сериала", добавя той.

Освен с музиката си Ангел влиза в сериала и с роля – той е Сакис, приятеля, за когото Деси страда. "За първи път се снимам в сериал и преживяването беше страхотно. Имахме много забавна сцена с Радина, в която тя трябва да ми удари два шамара. Накрая шамарите станаха шест, защото направихме три дубъла, а тя определено удря силничко", разказва с усмивка музикантът.

По темата

Поради големия зрителски интерес "Ние, нашите и вашите" продължава с два епизода седмично – сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA. "Страхотният старт и отзивите на зрителите ни накараха да направим промяна в програмната схема и вместо един ще имаме два епизода. Сигурни сме, че двойната седмична доза на романтичната комедия ще носи повече положителни емоции на нашите зрители", заявява Антоний Мангов, програмен директор на Нова Броудкастинг Груп. 

В предстоящите два епизода тази седмица Христо организира пътуване до Дубай, за да зарадва момичетата и Лили. Пътешествието обаче ще предизвика нов спор с брат му Зорко. Напрежението между майка и дъщеря ще се засили, а Лили ще си позволи да надникне в компютъра на Деси, за да види какво още крие дъщеря й. Ека и Иво ще продължат тихата си война в училище, където ще бъде разкрита тайната, че са брат и сестра, и това ще доведе до нови комични ситуации.

Какво ще види Лили в компютъра на Деси? Как ще реагират съучениците на Иво, когато разберат, че е брат на Ека? До какви крайни решения е готов да стигне Зорко по отношение на семейния бизнес и кой първи ще види Сакис? Не пропускайте новите епизоди на "Ние, нашите и вашите" – в сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини ще откриете в уебсайта на сериала и във Facebook страницата на сериала. Всички епизоди можете да гледате само в NOVA PLAY.           

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес