Над 13 хиляди видеоклипа и 3 хиляди световноизвестни музикални артисти стават част от Vbox7.com, благодарение на новото сътрудничество

Най-голямата дигитална медийна и технологична компания у нас Нетинфо, част от Нова Броудкастинг Груп, и Warner Music Group (WMG) подписаха съвместно партньорство за пълния видео каталог на музикалния гигант. Това е първото подобно партньорство за лицензиране на съдържание между българска дигитална компания и световен звукозаписен бранд като Warner. Благодарение на новото сътрудничество над 13 хиляди видеоклипа и над 3 хиляди световноизвестни музикални артисти ще станат част от Vbox7.com, най-големия уебсайт за видео забавление, част от портфолиото на Нетинфо и Нова Броудкастинг Груп. 

Потребителите на Vbox7.com ще са сред първите у нас, които ще могат да гледат най-новите видеоклипове на най-горещите звезди на музикалната сцена и най-новите проекти на редица музикални легенди. Сред тях са Ed Sheeran, Bruno Mars, David Guetta, Linkin Park, Coldplay, Madonna, Missy Elliott, Clean Bandit, Wiz Khalifa, Twenty One Pilots, Skrillex, Dua Lipa, Red Hot Chili Peppers, Kylie Minogue, Roxette и други изпълнители, които ще имат свои официални канали във Vbox7.com. Така музикалните фенове ще следят хитовите музикални плейлисти от Warner Music Group, селектирани по жанр, артисти, специални поводи и други. 

"Сделката между Нетинфо и Warner Music Group е първата по рода си на дигиталния пазар у нас, като тя е част от стратегията на Vbox7.com да бъде най-доброто място за популярно видео съдържание и запазено място за музикални хитове и класации" – коментира партньорството главният изпълнителен директор на Нова Броукастинг Груп Дидие Щосел.  

"Партньорството с Warner Music Group е голямо постижение за нас. Нашите потребители вече ще могат да получат висококачествено забавление на световно ниво, а в същото време компанията ще предложи на създателите на авторско съдържание уникални решения за монетизация" – добави Христо Христов, главен изпълнителен директор на Нетинфо. 

"Развълнувани сме от партньорството ни с Vbox7.com и Нетинфо в България. Сигурни сме, че  то ще осигури нови възможности за Warner Music Group,  както и начини за достигане на младата аудитория в страната чрез невероятното ни портфолио от музикални видеоклипове", коментира Пьотър Кабай, председател на борда на Warner Music Eastern Europe, председател и изпълнителен директор на Warner Music Полша. 

Vbox7.com e и най-популярният уебсайт за видео забавление у нас, а продукциите, реализирани в уеб платформата до този момент, показват, че това е най-подходящото място за анонсиране и бързото налагане на ново видео съдържание, онлайн поредици и звезди. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.