Кой е неочакваният участник в училищния конкурс за таланти вижте първо във Vbox7.com

В новия епизод на тийн уеб сериала “Не така, брат!: Целувки по ноти“ желанието за победа в училищния конкурс за таланти превзема главните герои и ще ни покаже техните съвсем различни лица.

В ожесточена битка влизат приятелката на Мишо - Ива, и Беатрис, която ще се яви на конкурса с обща песен с брата на Мишо – Дидо. Ще успее ли Мишо, който е част от журито в конкурса, да запази неутралитет? Спортната злоба обзема героите, като не липсват удари под кръста, заядливи коментари, нови песни и хореографии в последния момент, които ще подложат на изпитание безпристрастното отношение на малкия гений Мишо. Войната за първото място в конкурса се премества и онлайн, когато запис от репетицията на Беатрис и Дидо попада в сайта за видео забавление Vbox7.com.

Кой е пуснал случайно записът там ще стане ясно в епизода. Изненади няма да липсват и в този епизод. В последния момент в конкурса се включва ново попълнение, което ще изненада всички и ще изправи на нокти участниците в оспорваната надпревара. Как ще реагират героите? Отговорът е във Vbox7.com.

Следете "Не така, брат!" всяка сряда от 16.00 ч. във  Vbox7.com. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.