С над 100 издания и повече от 400 гости в лични интервюта и коментари по горещите теми предаването е категоричен лидер сред активното население и все по-убедително печели зрителския интерес

Премиери, ексклузивни гости, горещи теми от седмицата, актуални лица – това е запазената марка на "Комбина" – предаването, което тази седмица отбелязва 2 години и 3 телевизионни сезона в ефира на NOVA.

През този период водещите Лора Крумова и Галя Щърбева се срещнаха с най-ярките имена в политиката, спорта и шоубизнеса. Стефан Данаилов, Райна Кабаиванска, Валя Балканска, Стоянка Мутафова, Васил Найденов, Асен Блатечки, Калин Врачански, Григор Димитров, Стилиян Петров, Стефка Костадинова са само част от тях. 

По време на избори "Комбина" се затвърди като единственото предаване, в което политиците отварят домовете си и допускат камерите да осветят личното им пространство.

Авторите Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев създаваха и разказваха истории за обикновени хора в необикновена светлина, за хора с медали, за хора с Оскари, за хора в нищета. Разказваха истории за смях, за сълзи, за мъка и радост, истории, които трогват и задържат вниманието на зрителите за дълго.  

Резултатите показват, че за тези две години "Комбина" все по-убедително печели зрителския интерес. Аудиторният дял на предаването непрекъснато нараства, като от старта на предаването през март 2015 до момента увеличението е 18% сред активното население 18-49 години, както на национално ниво, така и в градовете, a с 15% е нараснала гледаемостта сред всички зрители 4+.

"Комбина" е категоричен лидер сред активното население 18-49 години от старта на предаването, като през 2016 и 2017 преднината на NOVA пред втората по гледаемост медия – bTV, в същия часови слот се увеличава и се задържа на стабилно ниво над 30%.

Тази седмица две от най-обичаните лица на българския шоубизнес – Асен Блатечки и Калин Врачански, гостуват отново в "Комбина", две години след първия ефир на предаването. Стефан Данаилов излиза на изборната сцена в "Комбина". В неделя зрителите ще видят още въздействащата история на известния английски актьор Рупърт Еверет.

"Комбина" продължава с най-актуалните гости и любопитни дискусии – всяка неделя от 17.00 ч. само по NOVA.