Премиерният за България сериал покорява зрителите с по три епизода всяка събота и неделя от 17.00 до 20.00 ч.

Хитовият турски сериал "Сезонът на черешите" ще направи своя дебют в българския ефир на 1 април и ще се излъчва по три епизода всяка събота и неделя – от 17.00 до 20.00 ч. по DIEMA FAMILY. Романтичната телевизионна поредица е най-харесваният сериал за 2015 година в Турция – това сочи проучване на предпочитанията на зрителите в южната ни съседка. Освен в Турция поредицата постига сериозни успехи и в Италия, където е и първият излъчен турски сериал. 

"Сезонът на черешите" обещава да завладее зрителите с една вълнуваща съвременна приказка, изпълнена с много приятни емоции, неочаквани изненади и разкрития на дълго пазени тайни. В центъра на сюжета е историята на трудолюбивата и упорита Ойкю, която живее с майка си и брат си в стар истанбулски квартал и мечтае да стане моден дизайнер. От дете тя пази в тайна любовта си към Мете – по-големия брат на най-добрата й приятелка, който въобще не предполага за чувствата ѝ и се влюбва в друга. 

Междувременно съдбата случайно среща Ойкю с Аяз – приятел и съдружник на Мете. Двамата са пълна противоположност – тя е срамежлива и целеустремена в работата си, а той е дързък и самонадеян. Аяз се влюбва от пръв поглед и въпреки че знае за чувствата на Ойкю към Мете, прави всичко възможно, за да я спечели. Отношенията на двамата ще преминат през много перипетии, предстои им да попаднат в неочаквани забавни ситуации на фона на звездния моден свят.  

Актьорският състав на "Сезонът на черешите" успява да спечели сърцата на зрителите със своя чар и неподправеност, а Серкан Чайооглу (Аяз) е сочен за един от най-добрите актьори. Преди сериала той е почти неизвестен на публиката – имал е само малка роля в "Север Юг", но с романтичната поредица медиите го определят като "принца, пристигнал на бял кон". Главната героиня Йозге Гюрел, която изпълнява ролята на Ойкю, е позната на българските зрители с второстепенна роля във "Великолепният век" и като Ада от "Кварталът на богатите". 

Любов и приятелства, сватби и раздели, изкушения и предателства ще съпътстват главните герои в премиерната за България поредица. Гледайте романтичната история "Сезонът на черешите" от 1 април, с три епизода всяка събота и неделя – от 17.00 до 20.00 ч. в ефира на DIEMA FAMILY

За повече новини, любопитни факти около сериала и интересни игри за най-големите фенове, следете Fаcebook страницата на DIEMA FAMILY