Първите обявени концерти от турнето са в Пловдив, Варна, Бургас и София

Албумът "Знам" с най-големите хитове на Любо Киров ще бъде представен на национално турне в няколко от големите български градове. Вече са ясни първите няколко дати от промо тура – 15 юли в Летен театър Пловдив, 21 юли в Летен театър Варна, 22 юли в Летен театър Бургас. Финалът ще бъде на 10 ноември в Зала 1 на НДК. Билетите за събитието са в продажба в тикет платформата www.eventim.bg. 

Първата промоция на "Знам – Най-доброто от Любо Киров" се състоя миналата седмица. Албумът, който включва 18 песни, излезе на физически носители (CD и винил), и в дигитална версия от Вирджиния Рекърдс.

Пред близо 900 души в препълнения Sofia Live Club Любо Киров под акомпанимента на маестро Живко Петров (пиано), Калин Вельов (барабани, перкусии), Ангел Дюлгеров (китара) и LaTiDa (беквокали) сътвори една от най-вълнуващите и емоционални вечери за българската музика. В концерта като гост-артисти участваха и някои от най-големите имена на съвременната българска поп и рок музика като музикантите от D2 – Митко Кърнев и Александър Обретенов, Графа, Мария Илиева, Ясен Велчев и Ивайло Звездомиров от "ТЕ", Жана Бергендорф, Орлин Павлов, Тони, Михаела Маринова и младите вокални надежди от формация "Нова Музика". 

Промоцията на албума постави и рекорд за бързо разпродадено събитие на български артист в историята на столичния клуб, като за по-малко от седмица са над 800 продадени билета.