Гледайте "Синята лагуна: Пробуждане"днес от 13.00 ч. и "Хвани и пусни" от 14.45 ч. по NOVA

Приключения, романтика, смях и добро настроение ще предложат на зрителите филмовите заглавия в съботния следобед по NOVA. Кино маратонът започва в 13.00 ч. с приключенската романтика "Синята лагуна: Пробуждане". Филмът е римейк на едноименната класика от 1980 година, създадена по бестселъра на  на Хенри Де Вер Стакпул, а в главните роли влизат младите звезди Брендън Туейтс и Индиана Евънс под режисурата на номинирания за две награди “Оскар” и носител на “Еми” Микаел Саломон.

Брендън Туейтс и Индиана Евънс влизат в ролите на тийнейджъри Ема и Дийн, които попадат на необитаем остров в Карибско море, след като по време на разходка с корабче Ема пада зад борда, а Дийн скача след нея в морето. С времето те започват да се влюбват, научават много един за друг, както и за самите себе си. 

Романтични истории в ефира продължават с Дженифър Гарнър и Тимъти Олифант в комедията "Хвани и пусни" от 14.45 ч. по NOVA. Филмът е режисьорски дебют на сценариста на “Ерин Брокович” Сузана Грант, а актьорското съзвездие се допълва от Кевин Смит, Джулиет Луис и Фиона Шау. 

Дженифър Гарнър влиза в ролята на Грей, която след смъртта на годеника си  се премества да живее заедно с неговите приятели. Всички, с изключение на Фриц (Тимъти Олифант), са много мили и искрено загрижени за нея. Постепенно Грей разкрива неподозирани истини за своя идеален годеник и започва да се увлича по последния мъж, който някога е смятала за привлекателен.

Не пропускайте развръзките в приключенската романтика "Синята лагуна: Пробуждане" днес от 13.00 ч. и романтичната комедия "Хвани и пусни" от 14.45 ч. по NOVA.