Не пропускайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Късметът изпрати поредните щастливци, попаднали на страхотни печалби  в игрите на Национална лотария в студиото на най-щедрото шоу. Захари Бахаров и Рая Пакова ги посрещнаха щедро с чекове за крупни суми. В предаването на 18 март бяха раздадени предметни и парични печалби за 1 199 127 лева.

С най-голяма печалба изпъкна Георги Стоев от град Стамболийски. Щастливецът грабна 500 000 лева от билет “Американско бинго“. Чекове за 100 000 лева от играта “Големият Джакпот“ получиха Стоян Стоянов от град Брезник и Ваня Георгиева от град София. По 5 000 лева всеки месец за период от 1 година ще получава Димитър Стоянов от село Ломци. Супер печалбата щастливецът спечели от билет “Печалба за цял живот“.

На суми от 50 000 лева се радват Петър Калоферов от град София от билет “Супер Лото +“, Ивайло Керимов от град Елин Пелин от билет “Ново Бинго“ и Виолета Бикова от град Ветрен от билет“Кеш х 10“.

По 10 000 лева грабнаха Андрей Брънчев от град Пловдив от билет “Златната 7“, Александра Виденова от град Севлиево от “Кеш Кръстословици“, Гуна Попова от село Първомай от билет “Мега Пакет“, Павлина Митова от село Згориград от билет “Карибско Съкровище“ и Даниела Христова от град Варна от “Бинго Лото“.

Играта Лото 5/35 “Златната топка“ донесе 10 000 лева на Георги Гочев от село Подкрепа, а “Лото Спорт“ зарадва със същата сума Михаел Кьосев от град Стара Загора.

Чекове за печалби от 6000 лева от играта “Големият Джакпот“ получиха Димитър Попов от град София и Румен Тодоров от град Нови Искър, а по 5000 лева грабнаха Асен Гошев от град Дупница, Янко Господинов от град Стара Загора, Данаил Филев от град Перник и Весела Тодорова от  Варна.           

Щедрият билет “Американско Бинго“ ощастливи с печалби от 5000 лева Надежда Митова от град Габрово и Цветанка Цанева от град Велико Търново. “Златните Пирамиди 4“ увеличиха с по 5000 лева бюджетите на Стиляна Иванова от град София и Венцислава Истайкова от село Рударци. Играта “Лото 6 от 47“ изненада с 5 000 лева Георги Кашъмов от град Самоков, а “Лото Спорт“ донесе същата сума на Юлия Ангелова от град Пловдив.

Печалби от 5000 лева ще харчат Антоанета Илиева от Монтана от билет “Златната мина“, Борянка Шаркова от  Пловдив от билет „Лото Зодиак“, Николай Гюров от село Константиново от билет “Под Прикритие“, Иван Янев от София от “Кеш х 20“ и Диян Димитров от село Хрищени от билет “Лото +“.

По 5000 лева се паднаха и на Александър Александров от Горна Оряховица от билет “Златната 7“, на Васил Галилеев от Пещера от билет “Супер Лото +“, както и на Милен Василев от град Враца от билет “Кеш Кръстословици“.

Вие може да сте следващият късметлия в игрите на Национална лотария. Не пропускайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.