Не пропускайте завръщането на супергероя разкрита в премиерната екшън-фантастика от 20.00 ч. по NOVA

Непознатата страна на един супергерой ще бъде разкрита в премиерната за българския ефир екшън-фантастика "Невероятният Спайдърмен" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. След изключително успешната поредица на Рейми по комиксите на MARVEL Спайдърмен се завръща под режисурата на Марк Уеб, а в главните роли влизат Андрю Гарфийлд и Ема Стоун. Актьорското съзвездие се допълва от Рис Айфънс, Денис Лиъри, Мартин Шийн и Сали Фийлд. Марк Уеб си поставя за цел да покаже неразказвана досега част от историята на Питър Паркър,  поставяйки начало на напълно нова глава от сагата за супергероя.  “Голяма част от вселената на Спайдър-мен все още не е изследвана от кинематографична гледна точка“, споделя режисьорът. Уеб поверява задачата да покажат тази страна от образа на Питър Паркър, която зрителите все още не са виждали, на сценариста на “Зодиак” Джеймс Вандербилт, който работи съвместно с Алвин Сърджант, написал историите за предишната поредица за Спайдърмен.

В "Невероятният Спайдърмен" Питър (Андрю Гарфийлд) се опитва да открие своята истинска същност и да намери правилния път в живота. Спътник в ежедневието му е неговата приятелка и първа ученическа любов Гуен Стейси (Ема Стоун), която винаги е до него, независимо от обстоятелствата и проблемите, пред които той бива изправен. Но всичко в живота на Питър се променя, когато той случайно открива мистериозно куфарче, което е принадлежало на неговия баща. Твърдо решен да разкрие тайните на семейството си, младият мъж се впуска в търсене на повече информация от всеки, който е познавал родителите му. Не след дълго следите го насочва към компанията “Оскорп”, в която работи един от най-добрите приятели на баща му – доктор Кърт Конърс. Но срещата на Питър с Конърс се оказва съдбовна и слага началото на верига от събития, в които биват замесени не само техните тайни самоличности Спайдърмен и Гущерът, но и всички хора, които те обичат.

Не пропускайте развръзката в "Невероятният Спайдърмен" в премиерната за българския ефир екшън-фантастика "Невероятният Спайдърмен" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.