Вижте как може да изразите своята подкрепа

Водещите на "Здравей, България” Ани Цолова и Виктор Николаев също призоваха зрителите и всички известни личности в България да подкрепят Mеждународния ден на хората със Синдром на Даун утре - 21 март. Тази сутрин в ефира на NOVA те показаха видеото на фондация “Живот със синдром на Даун”, в което малкият Крис и неговата сестричка Микаела, детенце със Синдрома на Даун, отправят своята молба към българските звезди.

“Условието на предизвикателството е следното: Този вторник, 21 март, обуйте своите шарени чорапи. Снимате своите крачета и след това качете своята снимка във Фейсбук в подкрепа на хората със Синдром на Даун. Отбележете нашата Facebook страница “Живот със Синдром на Даун” и напишете #животсъссиндромнадаун. Така ще подкрепите каузата ни и слънчевите хора на България на техния специален ден.” – обясняват Силвена и Краси Ламбов.

Проектът “Живот със синдром на Даун” е финалист в последното издание на  ПРОМЯНАТА - най-голямата социално отговорна инициатива на NOVA, в партньорство с фондация “Промяната” (част от Reach for Change)  

Видеата на “Живот със синдром на Даун” може да гледате в техния официален канал във Vbox7 и на тяхната официална страница във Facebook.

Информация за всички финалисти в ПРОМЯНАТА може да откриете на www.nova.bg/promyanata, а текущи новини за последните им активности да разберете от тяхната Facebook страница