Опасности и горчиви истини застрашават любимците от риалити сериала тази седмица

Щастието на Симона и Асен е заложено на карта в следващите епизоди на риалити сериала "София – Ден и Нощ“ по NOVA. Точно когато връзката им се стабилизира, сякаш от нищото се появява Райна, която в миналото беше обсебила сърцето на Асен. Красивата милионерска щерка, заради която двамата дълго страдаха разделени, ще обърка цялата ситуация с шокиращата си поява. Защо Райна се връща в България, какво е намислила и как ще реагира Асен? Интригата се заплита до краен предел тази седмица от вторник до четвъртък в 22.00 ч. по NOVA.

Трудни времена предстоят и за Ася, която получава лоша новина. Тежките мигове обаче я провокират да погледне с други очи на живота и на решението си да има бебе. Ще успее ли Боби да й вдъхне кураж или Ася има нужда от нечия друга подкрепа, за да излезе от шока?

Горчиви истини чакат да бъдат разкрити в живота на Стела, Михаела и Калина. Как ще се справят момичетата с неочакваните трудности, това ще разберем в предстоящите епизоди на риалити сериала.

Гледайте "София - Ден и Нощ" – тази седмица във вторник, сряда и четвъртък, от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в инстаграм профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.