Най-родолюбивото предаване отново ще предложи изненади на зрителите тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Новият епизод на "Аз обичам България" ще предложи истинска битка, която ще се води буквално до последния момент.

В отбора на Юлиан Константинов сили по родолюбие ще премерят легендарната кралица на естрадната сцена Кристина Димитрова, едно от емблематичните лица на българския поп и рок Дичо и непресъхващият извор на хумор и настроение – водещият на "Семейни войни" и разбирач на процентите Цветомир Иванов.

Рамо до рамо с Андрей Слабаков ще застанат обичаната певица Нели Рангелова, идолът на младите и една от най-големите поп звезди в България Криско, както и Милена Славова – вечната бунтарка с атрактивна визия.

В епизода зрителите ще видят порция нови игри, като за първи път ще има танцова задача, в която дамите канят. Кръгът "Ред по ред" ще представя българската музика по нестандартен начин, а играта "Златни ти уста", в която никой не чува какво се говори, рискува да се превърне в новата хумористична кулминация на шоуто.

По темата

Освен гарантираното забавление и научаването на нови факти за родината, "Аз обичам България" показва макети и на най-емблематичните български сгради и исторически обекти, част от проекта "България на длан – Макети на открито". Какъв макет ще видят зрителите в новия епизод и какви изненади предстоят в най-родолюбивото телевизионно предаване?

Не пропускайте "Аз обичам България" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Интересни новини, игри и изненади, свързани с предаването, можете да следите и на официалната страница на "Аз обичам България" във Facebook. Целите епизоди гледайте в NOVA PLAY

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес