Гледайте “Неизпратено писмо” от 12.30 ч. и “Наръчник по ухажване” от 14.15 ч. по NOVA

Забавни уроци по романтика очаквате зрителите с филмите в празничния неделен следобед на Великден по NOVA. От 12.30 ч. звездата от хитовия сериал “Древните” Калърд Харис ще се сблъска с непреодолими проблеми в изразяването на емоциите си в романтичния филм “Неизпратено писмо”. В лентата участват и добре познатите холивудски актриси Ева Лару, популярна у нас с ролята си в “От местопрестъплението: Маями”, и Холи Уеб, която привлече вниманието на публиката с изпълнението с и в поредицата “Прокурорът”.

Калърд Харис  влиза в ролята на Хенри – гимназиалният отличник, който тайно си е падал по съседското момиче Клер и дори е излял чувствата си в любовно писмо, което така и не е намерил смелост да й изпрати. След седем години негов приятел открива писмото и чувствата на Хенри към Клер отново се пробуждат. Дали този път той ще се осмели да направи крачка към нея, или отново ще я остави да си тръгне?

От 14.15 ч. в премиерната за българския ефир романтична комедия “Наръчник по ухажване” популярната актриса от сериала “Костюмари” Меган Маркъл пък ще потърси професионална помощ, за да се справи с проблемите в личния си живот.

Маркъл влиза в ролята на очарователната Касандра Барбър, която  след като попада на грешния човек за пореден път, се обръща за съвет към експерта по връзки - д-р Сузи, и най-новата си книга за самопомощ – “Наръчник по ухажване”. Скоро тя се озовава в ситуация, при която може да тества това, което е научила с двама потенциални ухажори. Единият е забавният Робърт, а другият  сериозният  Джордж. Понякога обаче се оказва трудно да промените  старите навици и да оставите съдбата си да бъде решавана от  експертите, особено когато сърцето диктува нещо напълно различно…

Не пропускайте развръзките в “Неизпратено писмо” от 12.30 ч. и премиерната за българския ефир романтична комедия “Наръчник по ухажване” от 14.15 ч. в неделния следобед на Великден по NOVA.