Не пропускайте премиерната комедия от 20.00 ч. по NOVA

Най-щурото и забавно семейство превзема ефира в премиерната за българския ефир комедия “Моята голяма луда гръцка сватба 2” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 15 години след излизането на една от най-касовите романтични комедии, втората част ще събере отново семейството за още една голяма и не по-малко луда сватба. Неповторим гръцки темперамент, неочаквани комични ситуации и много настроение очакват зрителите в празничната вечер на Великден.

Историята този път ще срещне зрителите с Парис, порасналата дъщеря на Тула Портокалос. Тя все още работи в гръцкия ресторант на родителите си, но е на прага да завърши средното си образование и да напусне семейната къща, за да продължи да учи в колеж. По стечение на обстоятелствата ще се окаже, че родителите на Тула, изправени пред своите проблеми, всъщност никога не са били официално женени. Така още една сватба се очертава на хоризонта. Ще може ли това голямо, лудо и много гръцко събитие да помогне за сплотяването на семейството?

Ния Вардалос, Джон Корбет, Майкъл Константин, Рита Уилсън и още любими имена, част от актьорския състав на филма, ще предизвикат бурен смях със своите изпълнения. Режисьор на лентата е Кърк Джоунс, известен с работата си по “Бавачката Макфий”, а продуценти отново са Том Ханкс, Рита Уилсън и Гари Гьотсман. 

Не пропускайте да се посмеете със забавните приключения на героите в премиерната за българския ефир комедия “Моята голяма луда гръцка сватба 2” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.