Не пропускайте втората част на приключенската комедия днес от 16.00 ч. по NOVA

Много смях и приключения ще изпълнят очакват зрителите с втората част на “Али Баба и 40-те разбойници” в следобеда на Светли понеделник от 16.00 ч. по NOVA. Приключенската комедия, режисирана от известния френски сценарист и актьор Пиер Акнин събира цяла плеяда френски комедийни звезди като Жерар Жюно, Лейла Бехти, Мишел Берние и Кен Дукен, за да направят една забавна екранизация на класическата приказка от “1001 нощ”.

Филмът разказва историята на бедния дървар от Багдад Али Баба, който разкрива тайната на 40-те разбойници и на пещерата с откраднатите от тях съкровища. Там той намира богатства, които могат да променят скромния му живот, но и да го изложат на невероятни опасности. Налага се да се справи, както с алчността на брат си, така и с гнева на 40-те разбойници. За щастие Али Баба и приятелите му успяват да превърнат предсказанието на магьосника в истина и да направят света малко по-добър.

 Не пропускайте да се посмеете с развръзката във втората част на приключенската комедия “Али Баба и 40-те разбойници” днес от 16.00 ч. по NOVA.