Дичо играе себе си в романтичната комедия тази седмица по NOVA

Българските зрители отново ще могат да гледат Христо Мутафчиев на малкия екран. Тази седмица той влиза със специална роля в романтичната комедия “Ние, нашите и вашите“. Христо ще бъде мистериозният конкурент на Зорко -  Марин, който отваря новата кръчма в квартала и заплашва бизнеса на Иванови. Още тази вечер ще станем свидетели на първата“схватка“ между двамата.

Снимки от сериала “Ние, нашите и вашите“ с Христо Мутафчиев вижте ТУК

“На мен ми харесва сериалът, а и образът, който ми предложиха, е интересен. Работихме добре с Гочев преди и съм сигурен, че и сега ще се получи. Страхотно е отново да съм на снимачна площадка“, споделя Христо Мутафчиев.

“Радваме се, че Христо прие поканата ни. Линията на Зорко и ресторанта ни е много важна, а именно Христо Мутафчиев може да създаде нужната интрига. Ролята му тепърва предстои да се развие, но сценаристите са доста запалени от участието му“, допълни Димитър Гочев, режисьор и продуцент на сериала.

Утре в премиерния епизод на поредицата ще видим и певеца Дичо, който ще играе себе си в романтичната комедия. Една от стратегиите на новото заведение ще бъде да ползва известни личности, чрез които да привличат клиенти и първият ще бъде Дичо, а в следващите серии ще видим и още звезди.

Тази седмица в сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA в “Ние, нашите и вашите“ ще видим запознанството на Зорко с Марин и обявяването на война между двете кръчми, Цецо ще си купи нова кола, заради която Светла ще го напусне, Кристиян ще настоява за по-сериозна връзка с Деси, а Иво отново ще направи номер на Ека и ще скрие китарата на Митко.

Какво ще направи Зорко, за да привлече нови клиенти и как ще се развие връзката между Светла и Цецо? Какво ще се случи между Кристиян и Деси и как се свири на концерт без китара? Ще разберем в новите епизоди на “Ние, нашите и вашите“  – сряда и четвъртък, от 21.00 ч. по NOVA с участието на Христо Мутафчиев и Дичо.

Актуалните новини ще откриете в уебсайта на сериала и във Facebook страницата на сериала. Всички епизоди можете да гледате само в NOVA PLAY.           

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес