Стоян и Ванеса навлизат в нов етап на връзката си в най-новия епизод на "Апартамент 404"

Оказват ли влияние парите на разбирателството в една връзка? Отговорът, който ще ви разсмее, дават героите Стоян и Ванеса от студентската уеб поредица "Апартамент 404".  

В най-новия епизод на уеб сериала двойката влюбени студенти е изправена пред изпитание за доверие. Докато Стоян и Антон се забавляват по мъжки, Ванеса решава да си направи разкрасяваща маска за лице. За целта обаче са ѝ необходими краставици… и пари. Дали Стоян ще даде банковата си карта на Ванеса и колко лично е да разкрие пин кода си пред нея?

Темата за финансите ще засегне и останалите съквартиранти в новия епизод на "Апартамент 404". Оказва се, че Велко прибира парите си в буркан под леглото и е винаги готов да услужи на приятелите си, а Антон и Лили имат еднакви кодове на картите си – датата на първата им целувка. Готов ли е обаче Стоян да дели не само живота, но и портфейла си с Ванеса и колко пълен (или празен) ще се окаже той след последното й посещение в мола, разберете в най-новия епизод на комедийния уеб сериал. 

Следете "Апартамент 404" във Vbox7.com всеки вторник и петък от 16.00 ч. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook страницата на сериала