Гледайте хитовия турски сериал всеки уикенд от 17.00 ч по DIEMA FAMILY

"Сезонът на черешите", който постигна завиден успех в Италия и съседна Турция, печели интереса на българските зрители вече втора седмица. Поредицата, която даде старта на пролетта по DIEMA FAMILY, разказва историята на Ойкю - млада дама, която мечтае да стане дизайнер. Тя е влюбена в брата на най-добрата си приятелка Mете. Неподозиращ за чувствата ѝ, той се влюбва в друго момиче - Шейма. При комични обстоятелства Ойкю се запознава със самонадеяния съдружник на Мете - Аяз и двамата се влюбват.

По темата

Целият актьорски състав на "Сезонът на черешите", начело с Йозге Гюрел, Серкан Чайоолу, Даахан Кюлегеч и Нилпери Шахинкая, успява да спечели сърцата на зрителите със своя чар и неподправеност.

Какво обаче не знаят повечето зрители за актьорите от сериала? Какви са те в реалния живот?  

Научете повече любопитни факти за главните герои от сериала ТУК.  

Гледайте романтичната история "Сезонът на черешите" с три епизода всяка събота и неделя – от 17.00 до 20.00 ч. в ефира на DIEMA FAMILY. 

Участвайте в играта на Facebook страницата на DIEMA FAMILY и може да спечелите една от 40-те награди за най-големите фенове на сериала. Следете страницата за още новини и любопитни факти около "Сезонът на черешите".  

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес