Риалити сериалът се превръща във феномен с над 300 000 последователи в социалните мрежи

Епизод 300 на риалити сериала "София – Ден и Нощ" ще бъде излъчен тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. Близо две години след старта на пилотния епизод на поредицата през септември 2015 г., риалити сериалът заснет от "Идалго Прадакшънс", продължава да е едно от най-гледаните предавания в часовия слот, в който се излъчва.

Боби, Дани, Галя, Коко, Митко, Стела, Марио, Симона и Асен са група приятели, които се опитват да оцелеят в големия град, без да губят мечтите си. Те говорят на езика на младите и имат същите проблеми и радости като своите връстници. Заедно са в хубаво и лошо, помагат си, каквото и да се случи.

Героите на риалити сериала се превърнаха в култови образи, които отдавна излязоха от рамките на малкия екран и заживяха собствен живот в интернет за радост на своите фенове. Приятелите от квартирата са абсолютен феномен и в социалните мрежи, където техните почитатели пряко общуват с тях и непрекъснато следят, какво се случва в живота им. Официалната страница на предаването във Facebook със своите над 281 000 последователи е най-популярната и посещавана страница на български сериал в интернет. Също ежедневно нараства и интересът към Instagram профила на „София – Ден и Нощ“, където приятелите от квартирата комуникират с още 25 000 свои последователи.

Интересът към персонажите от риалити сериала наистина е огромен. Взети заедно, броят на последователите на предаването във Facebook и Instagram, както и феновете на част от основните герои в техните лични профили в социалните мрежи, възлизат на 1 500 000. Новият начин на общуване между герои и зрители, който се наложи покрай риалити сериала "София – Ден и Нощ", очевидно допада на голяма част от телевизионната публика.

Гледайте "София - Ден и Нощ" – тази седмица във вторник, сряда и четвъртък от 22.00 ч. по NOVA

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.