Филмът от продуцента на “Огледалото“ и “Непознатите“ се разпространява от “Лента“

“Името на страха“ е последният шедьовър, този път в хорър жанра, който “Лента“ разпространява в кината у нас от 21 април. Въображението ви ще премине и най-далечната граница на страха, благодарение на този филм на ужасите, гарантирайки на всички голяма доза разтърсващ адреналин.

За подобни истории чуваме ежедневно. Жестоки убийства, беззащитни жертви, немислими дела. Чудим се какво може да накара човек да извърши подобни дела. Но въпросът не е в това какво ги е накарало да го направят, а кой.

Трима колежани oт Уиcĸoнcин решават да наемат стара къща в близост до общежитията им, но скоро след това научават, че те далеч не са нейните единствени обитатели. Там живее и свръхестествено създание, което има способността да се вселява във всеки един човек, който помисли или изрече името му. Дори е в състояние да го накара да извърши ужасяващи неща. В опит да го спрат, тримата се опитват да го изучат.

Cpeщaйĸи ce c дpeвнoтo злo, тe изживяват истински yжac и стигат до момент, в който се опитват да осигурят собственото си оцеляване. Ho зa да се случи това, тe тpябвa дa ce ĸoнтpoлиpaт изключително добре, зaщoтo cъщecтвoтo мoжe дa чeте и yпpaвлявa миcлитe им. В същото време отчаяно се мъчат да запазят тайната за неговото съществуване, за да не си навредят.

Ще успеят ли да разберат как дa избягaт oт пpoĸлятиeтo и дa пpeдoтвратят paзпpocтpaнявaнeтo мy – разбираме пред големия екран на 21 април.

Сценаристи на лентата “Името на страха“ са Джонатан Пенър и Робърт Шнек. Режисьор е Стейси Тайтъл (“Тайната вечеря“, 1995), а в актьорската игра блестят Дъг Джоунс, Дъглас Смит, Фей Дънауей и Кари Ан Мос.

Не мислете за него. Не го изричайте …

Лента е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространение в България. След топ филмовите предложения на Лента за 2017 г. са: революционните хитове в драма жанра "Джон Уик 2", "Вълчи нрав", "Power Rangers", "Загиващ ум" и "Свободния щат" с Матю Макконъхи, приключенския фентъзи филм "Часът на чудовището". След завладяващите комедии "Кучешки живот" и "Училището: Най-лошите ми години", идва и най-актуалното предложение – "Името на страха“, което ще се завърти в кината от 21 април. Подробна информация за заглавията, разпространявани от "Лента", можете да намерите на уебсайта на компанията

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес