Тази вечер от 20.00 ч. по NOVA – София оглавява The Doors, а Коцето Калки взима шлагер на Йосиф Кобзон

“Познавам Миро и следя цялата му кариера. Певец като него има огромни възможности да направи добра имитация. Бих го посъветвал да наблегне на визуалния ефект, на движенията. Както казваше мой преподавател – хората ходят на концерт, за да слушат с очите си“, бяха съветите на Веско Маринов към Миро, който ще се преобрази в популярния български певец тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Сценичните изяви на Маринов са имитирани от няколко артисти през различните сезони на “Като две капки вода“, но изпълнителят е убеден, че силното присъствие и специфичните жестове могат да изградят страхотен образ, дори и без вокално сходство.

Тази понеделник вечер София Джамджиева ще се преобрази във фронтмена на култовите The Doors, а Ваня Джаферович ще обуе високи токчета за южнокорейската звезда CL. Башар Рахал не само ще влезе в нова женска роля, но и ще опита тембъра на Богдана Карадочева. Люси Дяковска ще изненада публиката с една от провокативните визии на Лейди Гага, а Михаела Маринова ще изпълни една от обичаните песни на Нели Рангелова. Коцето Калки ще зареди с патриотизъм сцената на шоуто с образа на руския певец Йосиф Кобзон със специалното участие на Бон-Бон.

Как ще се справят звездите на шоуто с новите сценични изяви? Ще успее ли Миро да представи най-характерните движения на Веселин Маринов? Ще разберете тази вечер от 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.