Гледайте комедиите “Вихърът на танца” от 12.50 ч. и “Бевърли Хилс Чихуахуа 2” от 15.10 ч. днес по NOVA

Много емоции, танци, приключения и смях очакват зрителите в следобедните филми днес по NOVA. От 12.50 ч. Денис Куейд ще предизвика недоволството на тийнейджърите в малко американско градче, като забрани дискотеките и младежките купони в комедията “Вихърът на танца”. Филмът на режисьора Крейг Бюъм е зареден с много настроение, смайващи танцови изпълнения и наелектризираща музика, които гарантират забавление за зрители в неделния следобед.

Лентата “Вихърът на танца”  описва вечната борба между невинното удоволствие и строгия морал, когато градското момче Рен Маккормък (Кени Уормалд) се озовава в консервативно градче в Средния Запад. Тук танците, а следователно и всяко младежко забавление, са забранени от местния пастор Шон Мур (Денис Куейд). Но Рен, заедно с най-добрия си приятел Уилърд (Крис Пен) и пасторската дъщеря (Лори Сингъл), ще се разбунтува срещу забраните. Дали техният бунт ще успее?

Много смях и забавление очакват зрителите и с приключенията на едни от най-известните четирикраки обитатели на Холивуд в комедията “Бевърли Хилс Чихуахуа 2” тази вечер от 15.10 ч. по NOVA. Във втората част на поредицата серия предизвикателства очакват младоженците Папи и Клоуи, които трябва да се справят и с отговорностите на родителството.

Скоро обаче идиличният им живот с техните  малки игриви кученца ще бъде нарушен, след като разбират, че техният собственик Сам е на път да загуби фамилната си къща заради ипотека към банката. Папи и Клоуи  се втурват на помощ, защото в добри и в лоши времена семейството винаги е заедно.

Не пропускайте комедиите “Вихърът на танца” от 12.50 ч. и “Бевърли Хилс Чихуахуа 2”  от 15.10 ч. днес по NOVA.