Гледайте новата версия на култовата творба от 20.00 ч. по NOVA

Колин Фарел ще се отправи на опасно пътешествие в света на фантазиите в премиерния за българския ефир фантастичен екшън – трилър “Зов за завръщане” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Филмът е втора екранизация по популярния разказ на Филип К. Дик “Ние можем да си спомним всичко вместо вас” след придобилата култов статус продукция на Пол Верховен от 90те години с участието на Арнолд Шварценегер и Шарън Стоун. Нова версия е дело на режисьора Лен Уайзмън, известен с работата си по кино поредицата “Подземен свят”, който подхожда към историята по-съвсем различен начин, извеждайки на преден план проблемът за човешките фантазии и бягството от реалността. Освен Колин Фарел, Уайзмън включва в актьорския състав и други от любимите си звезди като Кейт Бекинсейл, която има запазено място в неговите продукции, а също така Джесика Бийл и Брайън Кранстън, които се изявяват в съвсем ново амплоа.

В римейка на “Зов за завръщане” централно място заема компанията “Рикол”, която може да превръща мечтите на хората в истински спомени. Дъглас Куейд (Колин Фарел) е обикновен работник с красива жена (Кейт Бекинсейл), която истински обича, но въпреки това едно пътуване в света на фантазиите му се струва като идеалното бягство  от сивото ежедневие – спомените на супер-шпионин може да се окажат точно това, което му липсва в живота. Процедурата обаче се обърква. По петите на Куейд се оказва полицията, контролирана от канцлер Кохааген (Брайън Кранстън), а Куейд няма на кого да се довери, освен на боец от съпротивата (Джесика Бийл), която работи за предводителя на нелегалната опозиция (Бил Най). Линията между фантазия и реалност започва да се размива все повече, а съдбата на света виси на косъм, докато Куейд започва да преоткрива истинската си самоличност, истинската си любов и своето истинско призвание в живота.

Не пропускайте развръзката в премиерния за българския ефир фантастичен екшън – трилър “Зов за завръщане” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес