Не пропускайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Веселин Младенов спечели 1 000 000 лева от билет “Златните пирамиди за милиони“, а в предаването на 13 май водещите Захари Бахаров и Рая Пакова му връчиха чек за внушителната сума. “Много добре се чувствам след печалбата“, каза четвъртият милионер на Национална лотария от началото на тази година.

Захари и Рая зарадваха с чекове още големи  късметлии, грабнали страхотни суми от щедрите билети и Лото игри. В предаването бяха раздадени печалби за колосалните 1 511 930 лева.

Късметлията  Иван Есков от град Златоград откри цели 14 думи в билет “Кеш кръстословици“ и забогатя със страхотната сума от 250 000 лева. Билет “Американско бинго“ зарадва с печалба от 50 000 лева щастливката Наташа Петрова от село Николичевци      .

Чекове за печалби от 10 000 лева грабнаха Валентин Грънчаров от град Дулово от играта Лото 5/35 “Златната топка“, Константин Кръстев от град София от билет “Мега Пакет“ и Лазарена Заeкова от град Лозница от билет “Златното съкровище“.

Николай Иванчев от град София увеличи бюджета си с 5 320 лева от играта “Големият Джакпот“, а Ивайло Василев от град Перник пък грабна 5 000 лева от играта “Лото Спорт“. Четирима късметлии познаха петици в играта “Лото 6 от 47“ и грабнаха по 5000 лева. Щастливците са Матю Бараков от град Димитровград, Анка Тонева от град Самоков, Елена Тумбева от град Разлог и Димитър Пеев от град София. Билет “Американско бинго 2“ ощастливи с печалби от 5000 лева Спас Методиев от град София и Радостина Даскалова от град Пловдив.

С по 5000 лева забогатяха Иво Златков от село Микрево от билет “Златните пирамиди 4“, Иван Иванов от град Тетевен от билет “Китайски дракон“, Лечко Митев от град София от билет „Кеш х 10“ и Веселка Рабишева от град Червен Бряг от билет “Златната 7“. Захарина Лисова от град Асеновград откри 11 думи в билет “Кеш К ръстословици 2“ и грабна 5000 лева. С печалби от 5000 лева се сдобиха и Рабие Ахмед от село Ковачево от билет “Лото +“, Гинка Петрова от град София от билет “Двойни печалби“, Марио Хърльов от град Разлог от билет “Златната мина“, и Иван Кермедчиев от град Сливен от билет “Ново Бинго“.

Вие може да сте следващият късметлия в игрите на Национална лотария. Не пропускайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.