Гледайте "Идеалното момиче" в 12.30 ч. и премиерната романтична комедия "Рецепта за любов" в 14.15 ч. по NOVA

Забавен романтичен следобед очаква зрителите с филмите в неделния следобед по NOVA. В 12.30 ч. разглезеното богато момиче Кимбърли, в ролята Анна Хътчисън, ще получи ценен урок за живота от чаровния си шеф Майкъл, в ролята Джонатан Патрик Мур, в комедията "Идеалното момиче".

След като научава неочакваната и неприятна новина, че е напълно разорена, Кимбърли трябва да измисли бърз начин да стъпи отново на краката си. Тя решава да започне работа в магазин за спортни стоки, където среща новия си шеф - Майкъл и животът ѝ се променя завинаги. Как ще се развият отношенията им и ще успее ли скромнта личност на Майкъл да промени разглезената Кимбърли към по-добро?

От 14:15 ч. пък актрисата от сериала "Светкавицата" Даниел Панабейкър ще влезе в ролята на красивата готвачка Лорън Хенеси в премиерния филм "Рецепта за любов". Лорън винаги е обичала да готви и мечтае да открие собствено кулинарно училище в Париж. Начинът да се доближи по-бързо до мечтата си ще бъде предложение за бонус от шефа ѝ. На Лорън ще се наложи да напише готварска книга с известния готвач - Лорън Декстър, изигран от актьора от "Заразно зло" Шон Робъртс. Работата на двамата в началото няма потръгне, но впоследствие ще разберат, че различията в кухнята може би няма да попречат толкова на идеалното пасване на характерите им. 

Не пропускайте развръзките в “Идеалното момиче” от  12.30 ч. и премиерната за българския ефир романтична комедия “Рецепта за любов” днес от 14.15 ч. по NOVA.