Дуетът на Михаела Маринова и Устата донесе първо място за вечерта на младата изпълнителка

Рап стъпки, гостуващи звезди и оригинални изпълнения завладяха публиката на “Като две капки вода“ през изминалата вечер. Башар Рахал предизвика истински фурор в залата с танца на Vanilla Ice на фона на парчето Ice Ice baby. Михаела Маринова и Устата на свой ред вдигнаха на крака публиката, която скандира в продължение на няколко минути след изпълнението на известния дует. “Играл съм този образ, но ти беше по-добра!“, заяви Виктор Калев пред победителката за вечерта. “Каузатата ми е за Бориса, която е на една годинка и страда от муковисцидоза. Нека да се обединяваме и да помагаме“, апелира Михаела.

Снимки от лайва на "Като две капки вода" може да видите ТУК

Пристигайки на колело в образа на Venzy, Люси Дяковска донесе морския бриз и доброто настроение на усмихнатия изпълнител. В парчето се присъедини и бийтбокс шампионката - Печенката. “Направи толкова реалистична бленда, че гърлото ме заболя. Това е изключително труден за имитация глас“, сподели Йорданка Христова след представянето на Коцето Калки в образа на Бони Тайлър.

За характерната бленда получи поздравления и София Джамджиева, която с помощта на Funky Monkeys пресъздаде видеото към парчето на Бритни Спиърс - Crazy. ДесиСлава нажежи сцената с танците на Тина Търнър, а Миро получи предложения да добави в репертоара си хита на британската поп звезда Ед Шийрън. След като се преобрази в Данчо Караджов, Ваня Джаферович получи оценка от внучката и съпругата на българската рок легенда. “Харесвам изпълненията му и съм изненадана от резултатите, които показва. Все пак, той не е професионален музикант“, коментира г-жа Караджова.

Следващата седмица София Джамджиева ще се изправи пред образа на Meat Loaf, а Коцето Калки ще влезе в ролята на самия Bon Jovi. ДесиСлава ще работи върху вокалното предизвикателство на Иштар, а Ваня ще реди рими с един от хитовете на Криско. Башар Рахал ще трябва да се справи с дуета на Руши и собствената му сестра – Карла Рахал. Михаела Маринова ще изпълни една от големите песни на Уитни Хюстън – One moment in time, а Миро ще имитира Слави Трифонов.   

 Как ще се справят осемте звезди с последните изпълнения преди големия финал? Какво ще бъде класирането и кои от тях ще се съревновават за първото място? Предстои да разберете в понеделник в “Като две капки вода“ от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.