Лоши вести стават причина те да организират живота си по нов начин

Големи неприятности на работното място очакват някои от съквартирантите в риалити сериала "София- Ден и Нощ" тази седмица от вторник до четвъртък в 22:00 ч. по NOVA. Кой е преследван от проблемите, каква е причината за критичните ситуации и как те ще променят живота на двама от приятелите в квартирата на Боби?

Проблеми очакват и Калина. Сестрата на Боби става жертва на изнудване, а страхът от неприятната ситуация направо я сковава. Има ли кой да я спаси в това тежко положение?

Съдбата е подготвила шокиращи изненади и за други две героини от "София – Ден и Нощ". Една от тях е Зара. Чаровната брюнетка се прибира внезапно от Варна и става свидетел на неочакван обрат, който ще я разтърси. Цвети също прави драматично разкритие за своя нов любим Матей. Симпатичният музикант, в който тя се влюби, крие неприятна тайна. Ще оцелеят ли техните чувства?

Гледайте "София - Ден и Нощ" – тази седмица от вторник до четвъртък, в 22:00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в инстаграм профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.