Хазяинът Живко помага на Антон и Ванеса да разрешат проблемите си с китайска лечебна билка в най-новия епизод на сериала

След неуспешния опит на Антон да се развихри като актьор в реклама на лекарства, хазяинът Живко му предлага нова неустоима роля. Така безработният обитател на "Апартамент 404" получава поредната нетрадиционна, но много по-сериозна оферта за работа. Каква е тя, ще научите в най-новия епизод на сериала.

Неустоимият търговски нюх на Живко този път го отвежда до китайската билка "Шан-съ", която помага за всичко – разширени вени, депресия, обезкосмяване… дори увеличаване на доходите. За да започне работа обаче, Антон трябва да се преструва, че нещо го боли, а Живко да го лекува с чудодейното лекарство, познато още като "реката на живота". Именно в ролята си на лечител хазяинът се явява и пред красавицата Ванеса, която преминава през истинско житейско изпитание - кожен проблем.

Дали да бъде амбулантен търговец ще се окаже мечтаната работа за Антон? Ще разреши ли Ванеса проблема си благодарение на мазилото "Шан-съ" и лечебната му сила, разберете в най-новия епизод на уеб поредицата "Апартамент 404".

Гледайте "Апартамент 404" във Vbox7.com всеки вторник и петък от 16.00 ч. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook страницата на сериала.