Не пропускайте предаването тази вечер от 23.00 ч. по NOVA

Уволненият заместник-министър на здравеопазването  д-р Стоил Апостолов ще получи “Златен скункс“ тази вечер в предаването “Господари на ефира“ от 23.00 ч. по NOVA.

Бившият управител на болница “Бургасмед“ заслужи статуетката за абсолютния рекорд по престой в министерски кабинет правителството “Борисов 3“, който беше по-малко от 24 часа. Премиерът Бойко Борисов уволни д-р Апостолов в деня след излъчването на репортаж на "Господари на ефира", в който се разкрива как се източва Здравната каса чрез вписване на фиктивна оперативна интервенция в ръководената доскоро от него бургаска болница.

По темата

Междувременно вчера “Господари на ефира“ отбеляза рекордни резултати по гледаемост за този сезон, привличайки над 41% дял от аудиторията сред активното население на възраст 18-49. Това е поредно доказателство,  че у нас има глад за качествена журналистика и разследвания, които откриват гнилите пукнатини.

Тази вечер зрителите ще научат защо арестуваха двама професори от университет в Пловдив след разследване на “Густо ми е Велков”. Дани Йорданов ще се завърне в Трън, за да разберем защо служебният областен управител осуети и втората дата за референдум за златодобива. Водещите Мария Игнатова и Румен Угрински ще покажат още как Тони Бутони захвърли бутонките и надяна боксовите ръкавици, нови синоптични лафове от Емо Чолаков, а на финала на предването – забавни видеа, с които ще си честитим банята в класацията ни „На рояци точка ком“.

Не пропускайте “Господари на ефира“ тази вечер от 23.00 ч. по NOVA.